Слушалките Beats се продават на Amazon Black Friday

Никога не можете да сбъркате с малко привличащо вниманието и впечатляващо аудио оборудване, а ранните разпродажби на Черен петък са чудесна възможност 1) да удивите всеки от списъка си, който прекарва доста време в слушане на музика, подкасти, телефонни разговори (това е всички, нали?), и 2) обаждане на приятели, братя и сестри, лели и чичовци, които може би обмислят да добавят тази „здравословна“ опция към своя списък за пазаруване. Имайки предвид това, Amazon вече го получи Черният петък на Boffo предлага всякакви технологиино особено обичаме намалени продукти Безжични слушалки с шумопотискане Beats Studio. защо? те 34% отстъпка.

Имаме и още причини. като този:

Beats Studio Buds Поддръжка за пространствена аудио технология, която ви дава по-завладяващо слухово изживяване, идеално за геймъри и филмови фенове, които искат наистина да живеят в своето съдържание.

Всеки чифт се доставя с три опции за слушалки, една от които със сигурност ще работи за всеки ученик от началното училище, студент или баба във вашия списък.

Те, разбира се, ще разтърсят всяко Android устройство, но автоматично ще се сдвоят с всичко в Appleverse; Потребителите на iPhone могат да се насладят на активиране със свободни ръце със Siri. Контролите на високоговорителя ви позволяват да регулирате силата на звука, да избирате режими на слушане и да се възползвате от гласовата помощ.

Активното шумопотискане, разбира се, ще ви позволи напълно да изключите света, но ако искате или трябва да останете донякъде потопени, изберете режим на прозрачност; Два предни микрофона ще ви позволят да сте наясно какво се случва около вас. Наречете го функция за безопасност или го наречете иновативна опция – така или иначе е хубаво да го имате.

Също така е добре да имате? Неудържима сила. Тези Beats ще работят осем часа с едно зареждане и още 16 часа при зареждане на кутията.

Имате ли деца? синове/дъщери? Братя? Добавете чифтове червено, лунно сиво, тъмносиньо, бяло и добро черно и ги оставете да се борят кой ще има най-готин цвят. (снимка: Amazon)

Това е много за обичане, нали? Изненадващо ли е тогава, че приблизително 33 000 Собствениците на Beats свидетелстваха за любовта си? Приложени са препоръки от няколко от тези петзвездни фенове.

„В никакъв случай не съм аудиофил, но обичам музиката си. По мое мнение качеството на звука е отлично с дълбок бас и яснота,“ Този някога скъперник купувач. „Купувам по-евтини слушалки (в диапазона от $35) от години, без да искам да харча парите, които изискват качествените слушалки, но трябваше да купувам чифт всяка година без нищо друго освен проблеми.“ Той продължи: „Не мога да го сравня с AirPods или други скъпи слушалки, но разликата от по-евтините е безпогрешна. Трябваше да направя това преди години.“

тук някой Световна здравна организация Мога Сравнете тези Beats с AirPods: “Те вършат работата също толкова добре, може би дори по-добре от Apple. Чувствам, че AirPods са надценени, честно казано; магнитът в тези устройства е силен, животът на батерията е невероятен и качеството на звука е невероятно! Чао, AirPods, LOL.“

„Това е първият комплект слушалки, които всъщност остават в ушите ми с моите дупки“, каза той 1 Ускорител за трансформация на тялото. „Имам пронизително голяма раковина, както и трагус [traguses? tragi?] Опитах да разклатя пъпките. Те не мърдат и не се налага непрекъснато да ги коригирам. Само това е достатъчно, за да му дам пет звезди. Много съм впечатлен от качеството на звука… шумопотискането осигурява страхотно изолиращо изживяване, а прозрачността също е желана опция.”

Ако имате Amazon PrimeЩе получите безплатна доставка, разбира се. Все още не сте член? Не е проблем. Можете да се регистрирате за безплатен 30-дневен пробен период тук. (И между другото, тези, които го нямат президент Все още можете да получите безплатна доставка за поръчки от $25 или повече.)

Вашето онлайн ръководство за седмично пазаруване: Гледайте всички Черен петък и Кибер понеделник покритие. Пазарувайте на върха Черен петък И на Интернет оферти за понеделник на мен Yahoo на живо. EngadgetТехническите експерти в ” са подбрали най-добрите оферти за електроника с най-висок рейтинг за Черен петък И на Интернет пон. Научете повече за Черен петък тенденцияс на мен в знаниетоНашите автомобилни експерти Автоматичен запис Капак на магазина Черен петък И на Интернет пон авто сделки.

Ревизиите, цитирани по-горе, отразяват най-новите версии към момента на публикуване.

Търсите още страхотни оферти за технологии на Amazon? Вижте тези:

Слушалки и наушници

 • Apple AirPods (2-ро поколение)

  $59$159Спестете $100

  Amazon

 • Безжични слушалки Bose SoundLink за около ушите

  $149$229Спестете $80

  Amazon

 • Beats Studio Buds

  $90$150Спестете $60

  Amazon

 • Безжични слушалки с шумопотискане Beats Studio 3

  $150350 долараСпестете $200

  Amazon

телевизори

 • Insignia 24-инчов F20 Series Smart Fire TV

  $80$170Спестете $90

  Amazon

 • Insignia 42-инчов Class F20 Series Smart Full HD 1080p Fire TV

  $170270 долараСпестете $100

  Amazon

 • Sony 65-инчов 4K X80K Smart TV от Google

  $6981000 долараСпестете $302

  Amazon

 • Hisense Premium U7H QLED 65-инчов Google 4K Smart TV

  $6981050 долараСпестете $352

  Amazon

Таблети и технологии

 • Fire TV Stick Lite с Alexa Voice Remote Lite

  $15$30Спестете $15

  Amazon

 • Lenovo IdeaPad 1 14 лаптопи

  $164$300Спестете $136

  Amazon

 • Blink HD външна охранителна камера 3 пакета

  $125$250Спестете $125

  Amazon

 • Kindle Paperwhite

  $95$140Спестете $45

  Amazon

Първоначално публикуван