Най-добрите оферти за телевизия Черен петък през 2022 г.: Samsung, Philips, Sony и други в Австралия

Най-добрите оферти за телевизори Samsung

Най-добрите оферти за телевизори Philips

Най-добрите предложения за телевизори Sony

Най-добрите предложения на KOGAN TV

Най-добрите предложения за домашен проектор

Какво е Черен петък?

Черният петък първоначално беше американска традиция, но през последните няколко години стана все по-голяма и по-голяма в Австралия.

От 50-те години на миналия век магазините в Съединените щати предлагат големи отстъпки за стоките си в деня след Деня на благодарността и хората често изпреварват пазаруването този уикенд. Тази традиция стана глобална през последното десетилетие и сега Черният петък е глобално събитие за пазаруване.

Cyber ​​​​Monday е скорошно допълнение към уикенда, тъй като онлайн търговците на дребно се опитват да предложат своите промоции за Черен петък. Но с размиването на границите между търговията и електронната търговия в наши дни, Черен петък/Кибер понеделник се превърна в една непрекъсната седмица на сделки.

Кога е Черният петък през 2022 г.?

Черен петък 2022 г Технически погледнато Провежда се в петък, 25 ноември, и Cyber ​​​​Monday в понеделник, 28 ноември. Цялата предходна седмица обаче вече е неофициално известна като „седмицата на Черния петък“ и ранните сделки започват да се появяват през тази седмица и дори по-рано. Например Amazon започна да ги продава на 21 ноември и пуска сделки до 30 ноември.

Какви телевизионни предложения ще гледат австралийците през 2022 г.?

Очакваме множество оферти за телевизори от големи търговци на дребно тази година, така че се вълнувайте да видите големи отстъпки за телевизори от Sony Bravia, Hisense, LG и много други водещи марки. Вероятно ще можете да намерите сделки за малки екрани, масивни 8K модели и всичко между тях.

Почти всеки голям търговец на дребно на технологии ще започне да оттегля сделки от началото на ноември, така че не забравяйте да проверите подобни Amazon(Отваря се в нов раздел)И на Праведен. бий ме и JB Hi-Fi, всички от които имат история на впечатляващи телевизионни сделки Черен петък. Но не са само тези търговци на дребно: почти всеки сайт ще предлага страхотни спестявания през този натоварен сезон на пазаруване, така че ако не видите това, което търсите при един търговец на дребно, запазете спокойствие и преминете към следващия. Търпението е ключово по време на сезона на Черния петък.

Кои са най-добрите артикули за закупуване на Черен петък / Кибер понеделник?

Трябва да очаквате огромни отстъпки за артикули с големи цени като лаптопи, Hi-Fi, конзоли и телевизори. Изглежда също има тенденция към джаджи и подаръци, което има смисъл с наближаването на празниците. онлайн търговци на дребно като Amazon, Коган И на ebay Ще имаме солидни сделки във всички категории. Въпреки това, внимавайте специално за следните продукти:

  • хардуер: Търговците на дребно като The Good Guys и Bing Lee винаги са големи на Черен петък, намалявайки цените на почти всичко, което предлагат. Можете да очаквате оферти за перални машини, хладилници, фризери, чайници, тостери и много други. Ако търсите хардуерно хранилище за вашия дом, тези сайтове трябва да са първата ви спирка.

  • устройства за игри: Намира наличността на конзолата като цяло през последните няколко години, но нещата определено се подобряват в Австралия, с пакети PS5 Лесно достъпен в Amazon(Отваря се в нов раздел). Това означава, че трябва да има възможности за закупуване на сделки за игри и аксесоари Xbox Xbox XИ на xbox sИ PS5 тази година.

  • смарт телефони: Amazon винаги предлага много страхотни сделки за всички видове смартфони.

  • Детски игриЧерният петък е може би най-доброто време от годината за закупуване на игри. Most Wanted Games ще се разпродадат бързо в навечерието на Коледа, така че това е чудесна възможност да се включите по-рано. Препоръчваме да проверите Amazon за най-добрите оферти за Lego, особено за изключително популярните комплекти Star Wars и Harry Potter.

  • телевизори: Черният петък е свързан с големите оферти за най-големите продукти, а това означава и телевизори. Очакваме почти всички водещи търговци на дребно да предложат страхотни сделки за телевизори с всякакви размери от водещи марки като Sony, Samsung, LG и Panasonic. По-добре пазарувайте за най-добрите оферти за телевизия, защото ще има много, но няма да сбъркате с The Good Guys, Bing Lee или Kogan.

  • VPN мрежи: виртуални частни мрежи, или VPN мрежи, сравнително ново допълнение към сцената за пазаруване в Черния петък, но има някои наистина добри оферти, особено през Cyber ​​​​Monday. Киберсигурността става все по-важна и VPN осигуряват онлайн защита за вашата самоличност и данни. Всички водещи услуги вероятно ще предлагат намалени цени през цялата седмица и трябва да можете да намерите добри сделки като NordVPN, Surfshark VPN, ExpressVPN, PureVPN и CyberGhost VPN.

Също така, не забравяйте да внимавате за оферти за пътувания, абонаментни услуги и лаптопи, защото те вероятно ще се появят в голяма степен през този пазарен сезон.